تصویبنامه راجع به تعرفه ضدعفونی فرآورده های گیاهی وکشتی ها وسیلوهای محتوی فرآورده های گیاهی

هیات وزیران در جلسه مورخ 22/10/1378 بنا به پیشنهاد شماره 5321/1 مورخ 26/4/1378 وزارت بازرگانی و به استناد بند ( س ) تبصره ( 5 ) قانون بودجه سال 1378 کل کشور، تصویب نمود:
تعرفه های انجام خدمات موضوع بند ( س ) تبصره یادشده به شرح فهرست پیوست تعیین می شود.

حسن حبیبی- معاون اول رییس جمهور

تصویبنامه راجع به تعرفه ضدعفونی فرآورده های گیاهی وکشتی ها وسیلوهای محتوی فرآورده های گیاهی

بند الف - ضدعفونی در انبارها زیر پوشش چادرهای پلی اتیلن یا پلاستیک با گاز متیل بروماید یا فسفید آلومینیوم.
1 - تا 50 متر مکعب حجم با در نظر گرفتن هزینه حمل گاز و لوازم و تجهیزات به محل عملیات مقطوع مبلغ 150000 ریال .
2 - از 51 متر مکعب تا 100 متر مکعب حجم به ازای هر متر مکعب مازاد بر 50 متر مکعب حجم مبلغ 1600 ریال .
3 - از 101 متر مکعب تا 500 متر مکعب حجم به ازای هر متر مکعب مازاد بر 100 متر مکعب حجم مبلغ 1250 ریال .
4 - از 501 متر مکعب تا 1000 متر مکعب حجم به ازای هر متر مکعب مازاد بر 500 متر مکعب حجم مبلغ 950 ریال .
5 - از 1001 متر مکعب حجم به بالا به ازای هر مترمکعب حجم مازاد بر 1000 متر مکعب حجم مبلغ 650 ریال .

بند ب - ضدعفونی کشتی ها و سیلوهای محتوی فرآورده های گیاهی
1 - ضدعفونی کشتی ها و سیلوها تا حجم 5000 متر مکعب حجم به ازای هر متر مکعب 600 ریال .
2 - ضدعفونی کشتی ها و سیلوها بیش از 5000 متر مکعب حجم به ازای هر متر مکعب مازاد بر 5000 متر مکعب مبلغ 500 ریال .

بند ج - ضدعفونی کانتینرهایی که ضد گاز هستند و تریلرهای یخچال دار به طور مقطوع 000/100 ریال که شامل تمیز کردن و ایزوله خواهد بود .

بند د - ضدعفونی تریلرها و کامیون ها و کانتینرهایی که ضدگاز نیستند در زیر پوشش چادرهای پلاستیکی مقطوع 000/150 ریال .

تبصره - در صورت تغییر تعرفه و برقراری تعرفه های جدید توسط موسسه تحقیقات و بررسی آفات و بیماریهای گیاهی ، نرخ های جدید مورد عمل قرار خواهد گرفت .


ردیف

نوع آزمایش

قیمت به ریال

1

رطوبت

000ر10

2

افت

000/25

3

هکتولیتر

000/8

4

وزن هزار دانه

000/8

5

تست فنل

000/20

6

درجه بندی آرد ( از نظر ابعاد )

000/25

7

رنگ آرد

000/25

8

فارینوگرام

000/50

9

آمیلوگرام

000/50

10

اکستنسوگرام

000/60

11

زلنی

000/50

12

فالینگ آرد

000/25

13

فالینگ گندم

000/28

14

خاکستر

000/30

15

خاکستر غیر محلول در اسید

000/35

16

درصد استخراج آرد

000/30

17

بازدهی آرد گندم ( خواص آسیابانی )

000/50

18

نشاسته

000/40

19

نشاسته صدمه دیده

000/40

20

چربی

000/50

21

پراکسید

000/50

22

اندیس ید

000/35

23

اندیس صابونی

000/35

24

عدد اسیدهای چرب آزاد

000/45

25

عدد اسیدیته

000/40

26

پروتئین

000/50

27

هریک از ویتامین ها

000/50

28

هر یک از املاح

000/40

29

قند

000/40

30

بریکس

000/20

31

خلوص نمک خوراکی

000/40

32

سختی آب

000/30

33

SDT ( کل املا ح محلول در آب )

000/20

34

گلوتن

000/25

35

کیفیت مخمر نانوایی

000/40

36

پ - هاش

000/15

37

پخت آزمایشی

000/80

38

فیبر

000/60

39

تشخیص نوع آفت

000/10

40

باقیمانده هریک از سموم

000/80

41

آزمایش اختصاص میکروبی

000/30

42

افلاتوکسین

000/50

43

تعیین کیفیت ماکارونی

000/50

44

ویسکوگرام

000/50

45

اکستراکتوگرام

000/30

46

آموزش روزانه برای هر کار آموز

000/40

47

کارمزد مشاوره در امور تکنیکی و نمونه برداری ساعتی

000/20