اگر در اثر زلزله در جاده به خودروی دیگری بزنم که سرنشینانش آسیب ببیند، من مسئولم؟ سلام من در یکی از مناطق روستایی استان فارس با خودرو در حال تردد بودم که در اثر آمدن زلزله کنترل ماشین را از دست دادم و به خودرویی دیگر زدم که سرنشینانش از ناحیه دست و پا دچار شکستگی شدن، میخاستم بدونم من مقصرم؟
دیه ضرب و شتم و مجازات کیفری آن چیه؟ دیه ضرب و شتم که سه دهم دیه کامل تعیین شه چقدر میشه، آیا مجازات دیگری دارد؟
اگر در اثر حمله عمدی آسیب به شخص مورد حمله قرار گرفته نرسد، مجازاتی ندارد؟ اگر فردی عمداً به دیگری حمله کند یا تعرض کند بدون اینکه آسیبی به ایشان برساند یا اینکه آثاری از آسیب در بدنش باقی گذارد، مجازاتی ندارد؟
دیه مردی مسیحی با مردی مسلمان هر ایرانی چقدر فرق دارد؟ سلام دیه مردی مسیحی ایرانی چه فردی با مردی مسلمان ایرانی دارد؟
از بین رفتن حس بویایی در اثر ضربه چقدر دیه دارد؟ سلام اگر در اثر ضربه به بینی حس بویایی کامل از بین برود چقدر دیه دارد؟
اگر راننده مقصر سانحه را ترک کند و فرد عابر فوت کند، مجازات راننده چیه؟ سلام خواهش می کنم کمکم کنید من از شدت ترس که تصادف کردم صحنه را ترک کردم و بهم گفتن بخاطر تأخیر در رساندن مصدوم، فوت کرده و منم الان دستگیر شدم، چی میشه؟
اگر زنم با کمک دوست داروخانه چی اش جنین را سقط کنند، چه مجازاتی برای هر دو داره؟ سلام آقای وکیل زن من که چهار ماهه حامله بوده با کمک دوست داروخانه چیش که من شاهدم از این بابت دارم، برای سقط جنین اقدام کرده یعنی بهش داروی ممنوعه داده تا بخوره بچه سقط بشه که بچه سقط هم شده، حالا من اگر شکایت کنم چی میشه؟
وراث برای گرفتن مبلغ دیه چطور باید اقدام کنند؟ سلام وقت بخیر اگر پدرم در اثر تصادف رانندگی فوت کند و بهش دیه تعلق بگیرد، ما بچه هاش چطور می تونیم دیه را از بیمه بگیریم؟
اگر اشتباهاً در جنگل تیرم به میتی که چند روز پیش آنجا رها شده بخوره من مسئولیتی دارم؟ سلام وقت بخیر من شکارچی هستم و در اثر شلیک به یک شکار در تاریکی گویا تیرم به انسانی مرده که چند روز پیش از حضور من به تشخیص پزشکی قانونی در آنجا رها شده بوده، خورده، آیا من مسئولیتی دارم؟
چگونگی قسط بندی دیه چگونگی قسط بندی دیه را بیان می کنید یعنی اگر من یک خونه داشته باشم که درش با خانواده زندگی کنم و یک حقوق مستمری ماهیانه 3 میلیونی هم داشته باشم، چقدر قسط می برند؟
جنایت عمدی بر میت فقط دیه دارد؟ اگر عمداً بر میت جرحی وارد شود فقط مجازاتش دیه است یا مجازات دیگری هم دارد؟
اگر پدرم کتکم بزنه می تونم ازش شکایت کنم؟ سلام من دختری 20 ساله هستم که پدرم بخاطر بیرون رفتنم، منو کتک زده به حدی که انگشت دستم در رفته و کلی کبودی تو صورت و دست و پام ایجاد شده، نمیتونم از خونه برم بیرون، حق شکایت کردن دارم؟
دیه کبودی زیر چشم و پلک فوقانی چقدر است؟ دو تا کبودی برای من دیه زدن خواهش میکنم بگید چقدر دیه میشه؛ کبودی زیرچشم، و کبودی پلک فوقانی چشم؟