‌آیین‌نامه اجرایی مصرف اعتبار ردیف 503052 موضوع تبصره فوق مربوط به احداث و بهسازی راه‌ها و پاسگاه‌ها و حفاظت به‌منظور حراست از مرزهای کشور

آیین‌نامه اجرایی مصرف اعتبار ردیف 503052 موضوع تبصره فوق مربوط به احداث و بهسازی راه‌ها و پاسگاه‌ها و حفاظت به‌منظور حراست از مرزهای کشور


مصوب 1366,01,26

هیئت وزیران در جلسه مورخ 26 / 1 / 1366 بنا به پیشنهاد مشترک شماره 52 / 5 / 1 / 818 وزارت کشور، وزارت برنامه و بودجه باستناد تبصره 27 قانون بودجه‌سال 1366 کل کشور، آئین‌نامه اجرائی مصرف اعتبار ردیف 503052 موضوع تبصره فوق مربوط به احداث و بهسازی راهها و پاسگاهها و حفاظت فیزیکی بمنظور حراست از مرزهای کشور را در 6 ماده و 2 تبصره بشرح زیر تصویب نمودند:

ماده 1 – 50% اعتبار تبصره 27 قانون بودجه سال 1365 کل کشور با رعایت دقیق قانون نحوه هزینه کردن اعتباراتی که بموجب قانون از رعایت قانون‌محاسبات عمومی و سایر مقررات عمومی دولت مستثنی هستند قابل مصرف میباشد.

ماده 2 - تعیین اولویت و نیازهای عمرانی هر یک از استانهای مرزی از محل اعتبار تبصره مذکور بر اساس طرحها و پروژه‌هائی خواهد بود که با پیشنهاد کمیته‌مرزهای استانهای مرزی از طریق استانداری ارسال و به تائید ستاد مرزها در مرکز رسیده و به دستگاههای اجرائی ذیربط ابلاغ .میگردد تا پس از مبادله موافقتنامه با وزارت برنامه و بودجه طبق مقررات مربوطه بمصرف برسد.

تبصره 1 - سهم اعتباری هر یک از دستگاههای اجرائی با توجه به اولویت های تعیین شده در ماده 2 به دستگاه اجرائی مربوط ابلاغ خواهد شد.

تبصره 2 – ستاد مرزها میتواند اجرای طرحها و پروژه های مرزی را مانند سایر دستگاههای اجرائی کمیته انقلاب اسلامی مرکز واگذار نماید.

ماده 3 – کلیه دستگاههای اجرائی ذیربط در این آئین نامه موظفند اجرای طرحهای مرزی خود را در زمینه احداث پاسگاههای مرزی و راههای مرزی باستاد مرزها در مرکز هماهنگ نمایند . مناطق جنگی تابع ضوابط مربوط به خود خواهند بود.

ماده 4 - وزارت کشور موظف است فهرست هزینه‌های عملیاتی مربوطه را هر سه ماه یکبار از طریق نخست وزیری به مجلس شورای اسلامی ارسال نماید.

ماده 5 - اسناد هزینه مربوط با امضاء ذیحساب طرحهای عمرانی دستگاههای اجرائی و وزیر مربوط یا مقام مجاز از طرف وی به هزینه قطعی خواهد شد و در مواردی که ستاد مرزها در مرکز اعتباری را بصورت استانی واگذار نماید اسناد هزینه با امضاء ذیحساب طرحهای عمرانی استان و رئیس دستگاه اجرائی محلی به هزینه قطعی منظور خواهد شد.

‌تخصیص اعتبارات بعدی با توجه به گزارش پیشرفت کار بر حسب نیاز از طریق وزارت کشور درخواست میشود.

ماده 6 - در مورد اجرای طرحه و پروژه‌های عمرانی این تبصره حضور نمایندگان وزارت برنامه و بودجه، وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت راه و ترابری در‌جلسات شورای هماهنگی عمران مرزها در استان و در مرکز الزامی است.

نخست وزیر میرحسین موسوی