سلام آقای وکیل وقت شما بخیر ما از شخصی طلبکاریم شکایت کردیم و رأی گرفتیم اعسار داد طلب اقساطی شد و هر ماه باید دو میلیون به ما بده اما این دو میلیون نقد و پول های فرسوده و پاره به ما میده که بیشتر از لج و لجبازی هست، ما از طریق دادگاه چطور می تونیم ملزمش کنیم پول سالم بهمون بده؟
سلام روز بخیر من دو کارت بانکی در اختیار همسرم قرار داده بودم، که باهاش خرید و اینکارو بکنه، امروز از بانک باهام تماس گرفتم گفتن آقا به شماره کارت پول واریز شده اگر برنگردونی شکایت می کنیم ازت، شماره کارتی که دست همسرمه داد، من چیکار کنم؟
سلام من به شخصی بدهکار بودم که طلبم رو نقدی پرداخت کردم ولی گویا طلبکار از وضعیت جسمانی من که معلولم سوء استفاده کرده و یک روز تو مغازم با چند نفر اومدن داخل و به زور مجبورم کردن که دو تا سفته 10 میلیونی امضاء کنم، حالا خواستم بدونم قربان این سفته تو اکراه و زور ازم گرفتن اعتبار داره؟
سلام من با شریکم توافق کردیم که اگر با تأخیر مبلغ سود ماهیانه را بهم بده بابت سفته اش اقدام میکنم و باید هر روز تأخیر یک میلیون بیش تر از مبلغ سفته بهم بده، حالا این اتفاق افتاده من می تونم خسارتو ازش بگیرم با سفته؟