اصلاحیه آیین نامه استخدامی مشترک شرکتهای بیمه و بیمه مرکزی ایران و صندوق ضمانت صادرات ایران

اصلاحیه آیین نامه استخدامی مشترک شرکتهای بیمه و بیمه مرکزی ایران و صندوق ضمانت صادرات ایران
مصوب 1379,03,11

هیأت وزیران در جلسه مورخ 1379/3/11 بنا به پیشنهاد شماره 1/1333 مورخ 1378/2/8 وزارت بازرگانی و به استناد تبصره ماده (2) ‌قانون چگونگی اداره صندوق ضمانت صادرات ایران - مصوب 1375 - و ماده (5) قانون اداره امور شرکتهای بیمه - مصوب 1367 - تصویب ‌نمود:

آیین‌نامه استخدامی مشترک شرکتهای بیمه و بیمه مرکزی ایران و صندوق ضمانت صادرات ایران به شرح زیر اصلاح می‌شود:
‌-بندهای (1) تا (20) این تصویبنامه در خصوص صندوق ضمانت صادرات ایران و بندهای (11) ، (12) ، (13) ، (16) و (17) منحصراً در ‌خصوص شرکتهای بیمه و بیمه مرکزی ایران قابل اجرا می‌باشند.

1 - مقدمه فصل اول به شرح زیر اصلاح می‌گردد:
"‌مقررات این آیین‌نامه که در اجرای تبصره ماده (2) قانون چگونگی اداره صندوق ضمانت صادرات ایران - مصوب 1375 - تدوین ‌گردیده است ، شامل کلیه کارمندان رسمی صندوق ضمانت صادرات ایران می‌باشد".

2 - اعضای کمیته امور استخدامی در ماده (1) مرکب از اعضای هیأت مدیره و معاون اداری و پشتیبانی صندوق می‌باشند.

3 - بند الف ماده (2) به شرح زیر اصلاح می‌گردد:
‌منظور از کلمه "شرکت" در این آیین‌نامه صندوق ضمانت صادرات ایران می‌باشد.

4 - بند (ث) ماده (3) به شرح زیر اصلاح می‌گردد:
‌"وضع کارمندی است که به طور موقت متصدی وظیفه ای غیر از وظیفه اصلی خود گردیده و یا از طرف شرکت برای طی دوره ‌آموزشی یا کارآموزی و یا خدمت در یکی از مؤسسات موضوع بند (‌د) ماده (2) اعزام گردیده و یا اینکه برای انجام وظیفه ای موقت به خارج ‌از محل جغرافیایی خدمت اعزام گردیده است"

5 - در بند (ح) ماده (3) عبارت برابر مقررات صندوق بازنشستگی مربوط جایگزین عبارت "برابر این آیین‌نامه و یا قانون تأمین ‌اجتماعی" می‌گردد.

6 - در بند (خ) ماده (3) عبارت "طبق مقررات صندوق بازنشستگی مربوط" جایگزین عبارت "طبق مقررات این آیین‌نامه و یا قانون ‌تأمین اجتماعی" می‌شود.

7 - در مواد (7)، (8)، (18)، (19) و (32) عبارت "‌نهادهای انقلاب اسلامی" به عبارت "مؤسسات و نهادهای عمومی" غیر دولتی تغییر ‌می‌یابد.

8 - در ماده (13) عبارت "یک سال" به عبارت "دو سال" تغییر می‌یابد.

9 - ماده (28) به شرح زیر اصلاح می‌شود:
"‌حقوق ماهانه کارمندان که در این آیین‌نامه حقوق نامیده شده ، عبارت از وجهی است که در ازای خدمت ارایه شده از طرف آنان با ‌توجه به تحصیلات و سابقه خدمت تحت عنوان حقوق مبنا و افزایش سنواتی تعیین و پرداخت می‌شود".

10 - شماره تبصره های یک و دو مکرر در ماده (31) به تبصره های سه و چهار اصلاح می‌شود.

11 - ماده (38) به شرح زیر اصلاح می‌شود:
"‌شرکت می‌تواند به کارمندان خود با توجه به تخصص ، مسؤولیت و کارآیی مبلغی تحت عنوان مزایای شغل پرداخت نماید. میزان این ‌مزایا که از این به بعد در این آیین‌نامه فوق العاده شغل نامیده می‌شود، با در نظر گرفتن نوع کار و وظایف و مسئولیتها حداقل پنجاه درصد (50%) حقوق مبنای گروه مربوط است و حداکثر از یکصد و پنجاه درصد (150%) تجاوز نخواهد کرد".

12 - ماده (39) به شرح زیر اصلاح می‌شود:
"‌شرکت می‌تواند در اجرای ماده (6) قانون نظام هماهنگ پرداخت، به منظور جذب و نگهداری نیروهای متخصص و مدیریت و تطبیق ‌وضع کارمندان خود مبلغی را حداکثر تا یکصد و پنجاه درصد (150%) حقوق و فوق العاده مربوط تحت عنوان فوق العاده خاص پرداخت ‌نماید صد در صد (100%) رقم مذکور با نظر شرکت و مازاد بر آن با تایید رییس مجمع عمومی قابل پرداخت است.

13 - عبارت پنجاه درصد (50%) در بند (1) ماده (42) و ده درصد (10%) در بند (2) آن به ترتیب به هفتاد درصد (70%) و چهارده ‌درصد (14%) تغییر می‌یابد.

14 - در ماده (96) عبارت "صندوق پس انداز کارمندان صنعت بیمه" به عبارت "صندوق پس انداز کارمندان صندوق ضمانت صادرات ‌ایران" اصلاح می‌گردد.

15 - ماده (99) حذف و شماره مواد بعدی اصلاح می‌گردد و عبارت "ماده 99" در ماده (103) حذف می‌شود.

16 - ماده (102) به شرح زیر اصلاح می‌شود:
"‌شرکت می‌تواند به منظور قدردانی و تقدیر از زحمات کارمندانی که به افتخار بازنشستگی نایل می‌شوند، به ازای هر سال سابقه، معادل ‌یک ماه آخرین حقوق و مزایای مستمر به آنان پرداخت نماید".

17 - شماره ماده (104) به ماده (103) تغییر می‌یابد و به شرح زیر اصلاح می‌گردد:
"‌کارمندان شرکت از نظر بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت تابع مقررات قانون تأمین اجتماعی و یا صندوق بازنشستگی مربوط ‌می‌باشند و کلیه آیین‌نامه‌ها و دستورالعملهای اجرایی مربوط به مقررات مذکور در رابطه با بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت و برقراری ‌حقوق بازنشستگی و مستمری که به تصویب مرجع ذی صلاح رسیده و یا برسد، برای شرکت لازم الاجرا خواهد بود".

18 - مواد (105) الی (147) حذف می‌گردد و شماره مواد بعدی به ترتیب به مواد (104) به بعد اصلاح می‌شود.

19- در ماده (161) و سایر مواد این آیین ‌نامه عبارت "وزیر بازرگانی" جایگزین عبارت "وزیر امور اقتصادی و دارایی" می‌شود.

20 - تاریخ اجرای تبصره (1) ماده (162) به تاریخ "ابلاغ این تصویب نامه" اصلاح می‌شود.

معاون اول رییس جمهور - حسن حبیبی