رئیس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضائیه از توانمندسازی و تخصص گرایی وکلا و صدور پروانه تخصصی پس از گذراندن روند کارآموزی خبر داد و اعلام کرد: در روند کارآموزی شاهد تغییر رویکرد از شیوه سنتی به روش جدید و حضور در محاکم، کار تحقیقی و حضور در کنفرانس و ... خواهیم بود.
 
 
markaz.jpeg (24 KB)
 
 
 
 
رامتین قانع رئیس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضائیه صبح امروز (یکشنبه) در رابطه با این موضوع بیان کرد: عمده برنامه کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضائیه، توانمندسازی و تخصص گرایی وکلا است که با برگزاری آموزش های تکمیلی و ضمن خدمت می توانیم به توانمندسازی دست یابیم. تمایل داریم کارآموزان وکالت در یک زمینه تخصصی مشخص فعالیت کنند و به جای آنکه در همه زمینه ها حضور داشته باشند، در یک یا دو زمینه فعالیت حرفه ای داشته باشند چرا که شرایط امروز جامعه حقوقی اقتضا دارد، وکالت به سمت تخصص گرایی برود.
وی ادامه داد: یکی از برنامه های کمیسیون کارآموزی، قرار دادن کارآموزان در رشته های مختلف حقوقی است، که در دانشگاه با آنها آشنا نبودند. از جمله این موضوعات تخصصی می توان به مسائل بین المللی، اسناد تجاری، حقوق خانواده و دیوان عدالت اشاره کرد که پس از تعیین علاقه توسط افراد برای فعالیت در یکی از حوزه های تخصصی، صدور پروانه تخصصی در دستور کار قرار گیرد.
وی همچنین به تغییر رویکرد از شیوه سنتی به روش جدید اشاره کرد و گفت: دیگر روند کارآموزی مانند قبل نیست که وکلای پایه دو بعد از شرکت در کلاس ارتقاء و آزمون، پایه یک شوند بلکه کارآموزی ما به این صورت است که بعد از طی دوره 18 ماهه و حضور در محاکم، گزارش حضور در محاکم، کار تحقیقی و حضور در کنفرانس و قبولی در آزمون، کارآموزان می توانند پروانه پایه یک دریافت کنند./ ایرنا