حکم فریب در ازدواج چیست؟

پرسش

سلام من یه خواستگاری داشتم که خودشو استاد دانشگاه معرفی کرده بود و چند بارم وقتی اون دانشگاه رفتم اونجا دیدمش و گفته بود وضعیت مالی خوبی دارم و زندگی آرومی برات میسازم؛ منم تحصیلاتم فوق لیسانسه و فقط بخاطر این شرایطش تن به ازدواج دادم ولی بعد از ازدواج که بیشتر شناختمش فهمیدم کارمند دانشگاه و یه مستمری ماهیانه داره و تماماً به من و خانوادم دروغ گفته بود؛ الانم میخام به جرم فرب در ازدواج ازش شکایت کنم، چه مجازاتی داره؟

پاسخ مشاور

اگر محرز گردد که شما صرفاً از بابت ویژگی ها و صفاتی که ایشان واهاً دارا بوده ترغیب به ازدواج شده اید، و متعاقباً خلافش اثبات گردد مرتکب به حبس از شش ماه تا دوسال محکوم خواهد شد.

آیا پاسخ به پرسش حقوقی برای شما مفید بود؟

به مشاوره رایگان حقوقی ای نیاز دارید؟درخواست مشاوره رایگان

با توجه به پیچیدگی مسایل حقوقی و قانونی پیشنهاد ما این است که همواره از وکلا و کارشناسان متخصص مشورت بگیرید. بدیهیست پایگاه صلح هیچ گونه مسوولیتی از بابت استفاده شما از اسناد و مشاوره های منتشر شده در سایت بر عهده نمی گیرد.