برای قیم شدن بر شوهر بیمارم، دادگاه منو قبول میکنه یا خانواده اش رو؟ سلام اگر شوهرم دیوانه شود یعنی به تشخیص پزشک بیماری شدید روانی داشته باشد، دادگاه منو بعنوان قیم قبول میکنه یا فقط خانواده اش می تونن قیمش بشن؟
چه شرایطی باید باشد تا دختر برای ازدواج اجازه پدرش را بگیرد؟ در چه شرایطی اگر دختری بخواهد ازدواج کند باید حتماً اجازه پدرش را بگیرد؟
با اینکه دختر باکره است اما منو نسبت به سنش فریب داده اند، می تونم شکایت فسخ نکاح کنم؟ خانواده خانمم منو فریب دادن که دخترشون 25 سالش است اما 30 سالشه و این موضوع برای من خیلی مهم بود و بارها بهشون گفتم اما کتمان کردند اما دخترشون باکره است من با وجود اینکه باکره است، می تونم فسخ نکاح کنم؟
مرد هر کدام از شروط ضمن عقد را قبول نداشته باشد، می تونه امضاء نکنه؟ هر کدام از شرط های ضمن عقد ازدواج رو مرد قبول نداشته باشه می تونه ازدواج نکنه یا باید ازدواج کنه؟
اگر زن بعد ازدواج دچار جنون شود، مرد می تونه فسخ نکاح کنه؟ اگر زنی بعد از ازدواج دچار جنون ادواری بشه، مرد می تونه از فسخ نکاح استفاده کند؟
با رسید عادی می تونم پولی که به پدر خانمم دادم رو پس بگیرم؟ سلام موقع ازدواج من حدود 20 میلیون پول به پدر خانمم دادم تا برای کارا و هزینه های ازدواج دخترش خرج کنه، حتی بهم یه رسیدم داد که پست میدم، الان که ازدواج ما به جدایی کشیده با این رسید می تونم پولم رو پس بگیرم؟
اجازه پدر برای ازدواج دخترش چه زمانی لازم است؟ سلام اجازه پدر برای ازدواج دختر باکره در چه زمانی لازم است؟
پزشک می تونه بکارت ترمیم شده رو تشخیص بده؟ سلام دختری که بکارت خود را ترمیم کرده است، با معاینه پزشک مشخص می شود؟
حق طلاق مرد باید تو سند زادواج نوشته بشه؟ حق طلاق مرد در سند ازدواج باید حتماً نوشته شده باشد تا حق طلاق داشته باشه؟
اگر دختری رو بزور سر سفره عقد بشونند، این ازدواج درسته؟ سلام می خواستم بدونم آیا دختری رو به زور پای سفره عقد بشونند و ازدواج کنه این ازدواج صحیح است؟
تهیه اثاثیه منزل در ازدواج موقت بر عهده مرد است؟ بعد از ازدواج تهیه اثاثیه منزل حتی اگر ازدواج موقت باشد، با مرد است؟
قبل از حضور در جلسه دادگاه طلاق توافقی، باید گواهی سلامت بکارت رو بگیریم؟ سلام ما قبل از حضور در جلسه دادگاه برای طلاق توافقی باید آزمایش سلامت بکارت بگیریم؟
اگر زوجه اقرار به باکره بودن در دادگاه طلاق کند، باید گواهی ارائه کند؟ سلام اگر در شکایت طلاق، زوجه اقرار بر باکره بودن کند، دادگاه بدون گواهی پزشکی قانونی قبول میکنه؟
چه دلایلی را پدر می تواند برای مخالفت با ازدواج دخترش مطرح کند؟ پدر باید چه دلیلی داشته باشد تا مخالفت با ازدواج دختر قانونی باشه؟
اگر زنی حق اشتغال در سند ازدواج داشته باشد، مرد می تونه مانع کار کردنش بشه؟ در سند ازدواج زن حق اشتغال را گرفته با این وجود مرد می تونه مانع کار کردنش بشه؟
بعد از ازدواج شوهرم خونه خرید و فروخت و الانم تقاضای طلاق منو کرده، من از اون خونه سهم میبرم؟ شوهرم بعد از عقد ازدواج و قبل از اینکه منو طلاق بده خانه ای خریده بود و فروخته، من از این خانه بعنوان شرط تنصیف دارایی سهم دارم؟
با حکم ناشزه بودن زنم می تونم ازدواج مجدد کنم؟ سلام من حکم دادگاه مبنی بر ناشزه بودن زنم رو دارم، می تونم با همین حکم برای ازدواج مجدد اقدام کنم؟