تصویبنامه شماره 225098 /45805 مورخ 8 / 10 / 1389 راجع به موظف نمودن وزارت صنایع و معادن به اجرای طرحهای صنعتی و معدنی در استان زنجان
مصوب 1389,09,02
هیئت وزیران درجلسه مورخ 1389/9/2که در مرکز استان زنجان تشکیل شد، موافقت نمود:
وزارت صنایع و معادن و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور موظفند با همکاری استانداری و رعایت قوانین و مقررات مربوط، نسبت به اجرای تصمیمات زیر اقدام نمایند:
1- کمک به مطالعه و ایجاد تصفیه خانه فاضلاب شهرکهای صنعتی استان به نسبت پنجاه درصد توسط وزارت صنایع و معادن، بیست درصد توسط استان و سی درصد از محل منابع داخلی شرکت شهر کهای صنعتی استان طی سالهای 1390و 1391 .
2 - اختصاص مبلغ سه میلیارد (3/000/000/000) ریال جهت تکمیل تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی تخصصی روی با مشارکت استان به نسبت مساوی طی سالهای 1389 و 1390 .
3- مطالعه شناختی یک خوشه صنعتی صنایع تبدیلی کشاورزی استان تا نیمه اول سال 1390و اجرای طرح طی سه سال.
4- تکمیل مطالعات زیر ساختهای معادن استان و اجرای پروژه های مربوط تا پایان برنامه پنجم توسعه (از جمله منطقه حد فاصل حاجی سیران تا ماهنشان تا سال 1391 ).
5- تهیه نقشه های 1:25000 زمین شناسی کاربردی در مناطق معدنی اولویت دار استان طی سالهای 1390و 1391.
6- ایجاد اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی در شهرستان ابهر با هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور.
7- مشارکت در احداث کارخانه یکصد هزار تنی در بخش انگوران، حداکثر به میزان چهل و نه درصد از طریق سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و واگذاری سهم خود به بخش غیر دولتی ظرف سه سال پس از بهره برداری در راستای اصل چهل و چهار قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.
تبصره - بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانکهای عامل نسبت به تأمین منابع مالی ریالی و ارزی طرحهای مذکور اقدام نمایند.
8- مطالعه و مشارکت در سرمایه گذاری حداقل سه طرح تولیدی در هر یک از شهرستانهای خدا بنده، طارم، ماهنشان و ایجرود از طریق سرمایه گذاری بخش غیر دولتی با هماهنگی بانک صنعت و معدن و سایر بانکهای عامل.
9- مطالعه و ایجاد و راه اندازی شهرک صنعتی شهرستان ایجرود .
محمدرضا رحیمی - معاون اول رییس جمهور