با سلام در ماموریت بیرون کارگاه سوله سازی، از بالای ستون 10متری افتاده و مهره L1 شکسته و 4 مهره با پلاتین جوش داده شده و کارفرما (فامیل هستیم) با جلب اعتماد و فریب من حادثه را غیرکاری جلوه داد و فقط دیه 18میلیون شخص ثالث و با ثبت در دفترخانه مبنی بر عدم شکایت بعدی قضیه را ختم نمود. بعدا مرا از کار برکنار کرد و الان آپارتمانی که در آن زندگی میکنم (مالک آن کارفرما است) و قبلا قول دادنش را شفاها به من داده بود میخاد تخلیه کنم . چه کار کنم پول رهن جایی را ندارم. آیا شکایت از کارفرما کنم با چه عنوانی باید کنم؟ فقط دو شاهد در زمان افتادن سرکار دارم یعنی برای اثبات حادثه کاری بودن. اصلا نتیجه نهایی شکایت من چه خواهد شد؟ خواهشا نیاز عاجل به جواب شفاف را دارم و واقعیت ، پول وکیل حضوری را هم ندارم. سلامت و موفق باشد
سلام یکی از مالکین آپارتمان ، داخل پیلوت و راه پله ها را رنگ آمیزی کرده و لامپ های آنها را کامل عوض کرد و بقیه هیچ پولی به ایشان پرداخت نکردند ایشان نیز یک پارکینگ که به صورت مشاع بوده در اختیار گرفته و اجازه پارک به دیگران نمی دهد. 1. آیا هر کسی می تواند بدون رضایت دیگران یک خرج سنگین برای ساختمان انجام بدهد و بعد طلب مبلغ از هر واحد کند؟؟؟ آیا نباید مجمع ساختمان تصمیم بگیرند و امضاء از مالکین صورت گیرد؟ ۲. آیا اگر دیگران مبلغ ایشان را پرداخت نکنند ایشان میتواند یک قسمت از مشاعات را در اختیار خود قرار بدهد و استفاده اختصاصی نماید؟؟ آیا نباید از همان مالکان طلب کند؟ ۳. اگر مالک یکی از واحدها عوض شده باشد آیا آن فرد می تواند طلب خود را از مالک جدید درخواست کند؟؟ باتشکر
سلام من سال گذشته یک واحد آپارتمان خریدم که ظاهراً مالک قبلی مبلغی را بدهکار بوده به کل مجتمع و مدیریت مجتمع. این مبلغ در زمان مالکیت ایشان وصول نشده من نیز از اون قضیه هیچ مطلع نبودم و طی هیچ برگه و سندی حتی شفاهی نیز چیزی در این مورد به بنده گفته نشده بود. من طبق روال قانونی این ملک را خریدم و انتقال سند انجام شد اما الان مجمع ساختمان و مدیریت بدهی ایشان را از من طلب می کنند. آیا این قانونی است؟؟ آیا قبل از خرید، من باید پیگیر بدهی ایشان به مجتمع می شدم؟؟؟ آیا نباید از خود ایشان طلب کنند؟؟
سلام، از یک آپارتمان ۷ واحدی ۶ واحد آنها شامل چهار مالک و دو مستاجر در جلسه ای حاضر شدند و مدیر ساختمان انتخاب نموده اند و امضا کرده اند، همچنین اساسنامه ساختمان که شامل وظایف ساکنین و وظایف مدیر می باشد مورد تایید قرار گرفت. یک مستاجری که در جلسه حاضر نبود صورتجلسات انتخاب مدیر و اساسنامه ساختمان را قبول ندارد امضا نمی کند همچنین شارژ ماهیانه را نمی پردازد. آیا اینکه از ۷ واحد ۶ واحد مدیرانتخاب نمودهاند و اساسنامه تصویب شده است ، آن یک واحد غایب میتواند هیچ کدام را قبول نداشته باشد. و کاری که بخواهد انجام دهد. اصلا آیا مدیر ساختمان وجهه قانونی دارد؟ درچه صورت دارد؟؟ باتشکر
سلام. در یک ساختمان دو واحده به طوری که طبقه بالا راه به حیاط ندارد اما کنتور دو واحده آن در حیاط است که در اختیار طبقه هم کف می باشد لازم به ذکر است لوله کشی هردو طبقه مجزا تا پشت کنتور آمده الان مخواهیم کنتور دو واحدی را به دو کنتور تک واحدی تبدیل کنیم الان مالک طبقه هم کف میگه اجازه نمی دهم کنتور شما در حیاط باشد با این توصیف چنین حقی دارد یا خیر؟ /با تشکر
باسلام. بنده یکسالی هست یک واحد در طبقه سوم یک آپارتمان 7 واحدی خریده ام. یکی از مالکین یک پارکینگ را در اختیار گرفته و اظهار دارد سند مالکیت پارکینگ دارد و اجازه استفاده دیگران از آن قسمت جهت پارک خودرو را به کسی نمی دهد. و حاضر به ارائه سند نمی شود. چگونه بفهمیم پارکینگ این آقا واقعا جدا شده و قانونی است؟؟ آیا اگر جدا شده باشد نباید سایر مالکین در جریان باشند ؟؟ یا در سندشان قید شده باشد؟؟ مساله بعدی این است که واحدی که در پیلوت دارد آیا حق استفاده اختصاصی از حیاط را دارد که درب حیاط را قفل زده است؟؟؟ و آیا حق استفاده از پارکینگ را دارد؟چون معمولا پیلوت پارکینگ ندارد
با سلام،من در طبق سوم یک واحد آپارتمان چهار طبقه و7 واحد می باشد هستم، که طبقه چهارم تک واحدی می باشد. طبقه چهارم یک تراس 26 متری عیر مسقف که در صورتمجلس تفکیکی بعنوان مشاعات درج شده و تنها راه دسترس به آن از طریق واحد هفت طبقه چهارم می باشد. در موقع مشکلات وبحران بطور مثال براثر بارش شدید نشتی ازداکت عبور لوله تاسیسات و سیم آنتن تلویزیون و تلفن باعث نم درسقف اتاق خواب اینجانب و طبقه زیرین شد که مالک اطلاع داده شد ولی همکاری در این خصوص از طرف مالک واحد 7صورت نگرفت برای رفع آن. با توجه به عدم مالکیت واحد 7 به تراس فوق بر اساس صورتمجلس تفکیکی تنها راه دسترسی از طریق واحد ایشان می باشد.وما طیقه زیرین هیچ گونه دسترسی به آن را نداریم.آیااین احقاق حق با توجه ذکر مشاعات در صورتمجلس تفکیکی برای ما جهت ایجاد دسترسی به تراس فوق وجود دارد یا نه.
سلام آیا قوانین مدنی بر توافقات بخش تعاون ارجعیت دارد؟ از سال 82 پول ساخت مسکن به تدریج طبق اساسنامه تا پایان سال 90 به تعاونی پرداخت شده، اما واحد مورد نظر به اعضایی داده شده است که در پرداخت پول چند سال تاخیر داشتند و اولویت با اینجانب بوده است!! اما بر خلاف اساسنامه و قانون اولویت امتیاز بخش تعاون، واحد بر اساس روابط و بر خلاف ضوابط به افراد خاطی تحویل شده است. و اینک تعاونی به تعهدات خود پایبند نیست و میخواهد پول جریمه دیر کرد افراد خاطی در قبال واحدهایشان را از بنده بگیرد و به جای واحد خودم که چند سال پیش به شخص دیگری واگذار شده بود واحد دیگری را در بلوک دیگر با دریافت مجدد پول بصورت علی الحساب به نرخ امروز که به هیچ عنوان شفافیت حقوقی و مالی ندارد به اینجانب تحمیل کند و به هیچ عنوان معلوم نیست که آیا دوباره همان تخلف را تکرار کند یا نه؟ معاون اداره دولتی که رئیس هیئت مدیره تعاونی بود، جلسه ای برای اهدای واحد ها برگزار می کند و واحد ها را بر خلاف اساسنامه که قرار بود بر اساس اولویت امتیاز واگذار شود بر اساس قرعه کشی به اعضا(برخی از اعضا،متخلف بودند و پول واحد خود را در موعد مقرر پرداخت نکرده بودند و دارای اولویت نبودند) واگذار شده است که در جلسه مذکور اینجانب را دعوت نکردند!! و اصلا جلسه را به بنده اطلاع نداند! ضمنا اینجانب نامه ی تسویه حساب نیز دارم تعاونی زیر مجموعه ی یکی از ادارات دولتی می باشد!
با تشکر از شما
سلام ما واحدی تجاری -اداری را رهن کامل کرده ایم و مدت اجاره ما به سر رسیده است و از مالک اثری نیست. اکنون مطلع شدیم بانک به علت بدهی مالک آپارتمان را به تملک خودش درآورده( چون ملک در رهن بانک بوده) و اکنون برای ملک اخطاریه برای تخلیه فرستاده است. آیا ما باید تخلیه کنیم و بعد از مالک قبلی شکایت کنیم یا اینکه می توانیم اخطاریه را متوقف کنیم و ادعای حقوقی داشته باشیم. اجرائیه ثبت صادر ولی به ما ارجاع نشده است.
با سلام بنده ساکن یک مجتمع 16مسکونی واحدی می باشم .در زیر این ساختمان یک فروشگاه بزرگ وجود دارد که متعلق به سازنده ملک مذکور می باشد .فروشگاه مذکور هیچ دسترسی به مجتمع مسکونی ندارد.اما سازنده ملک قبل از اینکه آپارتمانها را به مالکین جدید انتقال دهد تاسیسات سرمایشی فروشگاه مذکور را در داخل ملک مجتمع جاسازی نموده است.لازم به ذکر است تاسیسات مذکور دارای مزاحمت صوتی دارد.آیا فروشگاه مذکور از مشاعات مجتمع حق السهم دارد .آیا می تواند تاسیسات خودش را در مشاعات بگذارد.
با سلام حدود 2 سال است که فرزند همسایه طبقه پایین ما بی محابا می دود و آسایش را از ما ربوده است. یک بار والده با لحنی تند به مادرش تذکر دادم آنها هم افتادن دیش ماهواره اشان را غیرمستقیم گردن ما انداخته و برای ما طلب هدایت کردند! ماده 697 قانون مجازات را خواندم. خواستم از شما بپرسم چکار کنیم؟ آپارتمان انبار ندارد مجبوریم پیاز و سیب زمینی را در راهروی پشت بام بگذاریم. درحالی که بقیه همسایه ها هم کفش های بچه هایشان را در راهرو رها می کنند به ما اعتراض زبانی می کنند که مشترک است و شما مقصرید! ما یکجا شارژ را یکساله پرداخت کرده ایم ولی دیگران از پارسال بدهی دارند ولی باز از ما پول می خواهند. ما زیر بار نرفتیم.
با سلام،همسر بنده حکم دریافت 800 سکه بابت مهریه گرفته و آن را به اجرا گذاشته است. از من تمکین نمی کند و همه سندهای ملکی بنده را شامل 3واحد اپارتمان برداشته است. دادگاه یک واحد اپارتمان و یه ماشین از بنده جهت اجرای تامین خواسته (مهریه) توقیف کرده است. با این وضعیت آیا بیش از این دو مورد هم می تواند توقیف کند؟ درحالی که این دو مورد حدود 200 میلیون تومن ارزش دارند. آیا آپارتمانی که من و فرزندم در آن ساکن هستیم مثتثنی از دین و غیرقابل توقیف است؟ آیا ممکن است دادگاه به درخواست همسرم خانه ای که در قالب اجاره به شرط تملیک خریده ام به عنوان مهریه توقیف کند؟ ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام.ساکن طبقه 5آپارتمان 5طبقه ای هستم که آن را پیش خرید نموده بودم. تعداد ده عدد کندانسور کولر گازی اسپیلیت روی بام من قرار داده شده است. با توجه به اینکه این کولر ها سر و صدا را به واحد من که زیر کولرها قرار گرفته است منتقل می کند، آیا من حق دارم نسبت به این موضوع اعتراض و درخواست جابجایی آنها را کنم.امکان جابجایی به بالای انباری ها وجود دارد.
من در طبقه همکف یک آپارتمان سه طبقه با 7 واحد زندگی می کنم. واحد اینجانب در طبقه همکف نیازی به آسانسور ندارد. آیا از لحظ قانونی اینجانب می توانم حق شارژ آسانسور وتعمیرات و هرگونه هزینه مربوط به آسانسور را ندهم؟در صورتی که مدیر ساختمان و سکنه ادعای پرداخت هزینه ها و حق شارژ را از اینجانب دارند؟
درسال 1352 آپارتمانی را دریک ساختمان اداری اجاره کرده ام. متعاقبا مالک ساختمان ملک را به پنج نفر دیگر فروخته است. اکنون با دوتن از مالکان فعلی به توافق رسیده ایم که با دریافت حق کسب و پیشه، قرارداد اجاره را فسخ نمائیم. سئوال بنده این است که آیا امکان فسخ قرارداد صرفا باموافقت وامضاء دوتن از مالکان که وکالتی هم از سایرمالکان ندارند معتبرخواهدبود؟ یا فسخ قرارداد اجاره مستلزم توافق و امضاء کلیه مالکان ویا وکلای آنان می باشد؟ با تشکر از محبتی که خواهید فرمود.
ساختمانی هفت واحد دارد. واحد اول که طبقهٔ پایین است هیچ مشکلی ندارد. آب ریزی آن هم طبق عرف و معمول است. یک نفر در آن زندگی می کند که آب ریزشی هم ندارد. اما سایرین می گویند آب به آپارتمان آنها خوب نمی رسد. یک وقت هایی به اندازهٔ شیر سماور است. احتمالاً ساختمان را بد ساختهاند. حالا می خواهند موتور بگذارند و با پمپ و تانکر وضع آب رسانی را بهبود ببخشند. آیا لازم است واحد اول هم در این کار مشارکتی داشته باشد؟